Naturvidenskabsfestival

Naturvidenskabsfestival i samarbejde med Hvidovre Gymnasium
Naturvidenskabeligtsamarbejde på tværs af alder, klassetrin og skoler

I uge 39 er der Dansk Naturvidenskabsfestival og Hvidovre Gymnasium og HF invitere hvert år folkeskoleelever på besøg. Hvidovre Gymnasium byder hver år elever fra 1. – 9. klasses velkommen til naturfaglige aktiviteter og oplevelser. Hvidovre Gymnasium tilbyder aktiviteter indenfor fagene: biologi, fysik, idræt, kemi og naturgeografi, som vi håber, at I vil finde både spændende og interessante. Arrangementet udspringer af kommunens status som Science Kommune og skal videreudvikles og implementeres som et årligt arrangement.


250 elever besøgte Hvidovre Gymnasium, der var deltagelse af indskoling, mellemtrin, udskoling og specialrækkeklasser. "Kroppen i bevægelse", "Meteornedslag" og "Droner og topografi" var bare nogle af overskrifterne til markering af Dansk Naturvidenskabsfestival i 2015. Her var spændte og forventningsfulde elever fra Hvidovre Kommunes folkeskoler nemlig inviteret på besøg på Avedøre Gymnasium og HF til en hel fredag fyldt med naturfaglige eksperimenter, læring og oplevelser indenfor fagene biologi, fysik, idræt, kemi og naturgeografi. Og undervisningen blev varetaget af gymnasiets og HF’s undervisere med assistance fra elever og studerende.

Det er en god mulighed for gymnasiet til at vise lærere og elever fra folkeskolen, hvad vi har at byde på indenfor naturfag, men også en enestående mulighed for at styrke brobygningen til folkeskolen.