Naturens Dag 2021

Temaet for Naturens Dag søndag d. 12 september 2021 er Den Eventyrlige Natur

Bakketop Trine fejres på Naturens Dag

For 5 år siden kom Bakketop Trine til Avedøresletten og satte sig på bakken ved Quark Naturcenter. Det er Naturcentret blevet så glade for, at de hvert år på Naturens Dag holder en kæmpe fødselsdag for Trine. I år er ingen undtagelse! Så glæd dig til en dag fyldt med spændende naturoplevelser og aktiviteter for børn og deres forældre!

 

I uge 36 afholdes Naturens Uge og årets team er Den Eventyrlige Natur.

Søndag d. 12. september kl. 10-14 byder på familievenlige aktiviteter på Avedøresletten omkring Quark Naturcenter. Her kan du undersøge det eventyrlige liv i søen og på land, og bygge en vild kæmpe af naturmaterialer. Der er også Natur Bingoplade, som er sjov at gå på opdagelse med på centrets område.

 

Det Spiselige Hvidovre vil bidrage med aktiviteter som udfordrer smagsløgene, og Quark vil tilbyde mindre grupper at prøve kræfter med høslæt. Hos Hvidovre ko- og fåregræsserforening kan man mærke garn spundet af fårenes uld, og Hvidovre Spejderne hjælper med at lave snobrød over bål. 

 

Kl. 13.00 fejres Bakketop Trines fødselsdag. Borgmesteren holder tale og der vil være kage til fødselsdagsgæsterne. Desuden er alle gæster velkomne til at slå sig ned på græsset og nyde deres medbragte mad og drikke. Alt foregår udendørs.