Shelterplads, bålhus og Naturrum

Shelterpladsen

Shelter - booking: Der er mulighed for bookinger frem til og med uge 32 - 2023

Datoer efter uge 32 åbnes omkring 1/4-2023

Der er stor efterspørgsel på lørdag til søndag og helligdage. Fra midt april og til sommerferien er følgende datoer ledige pt.:  6/5, Kristi himmelfart (18-21/5) og 24/6

Shelterpladsen med bålplads har plads til op til 30 personer og kan bookes til overnatninger eller andre arrangementer. 
Nøglen til toilet gives ved konfirmeret booking.

På hverdage kan man ankomme fra kl. 16 og man skal have forladt området senest kl. 8.30 næste morgen (med mindre andet er aftalt).

I weekender og helligdage kan man ankomme kl. 11 og man skal have forladt området senest kl. 11 næste formiddag (med mindre andet er aftalt).

Bål og brænde:

I må kun lave bål på bålpladsen. I skal selv medbringe brænde. Det er muligt at låne bålpander og snobrødspinde. Har I brænde i overskud som I ikke vil have med hjem igen,  kan I lægge det i Naturrum sammen med de rengjorte bålpander og snobrødspinde. 

Naturrum

Naturrum på Quark er bygget i samarbejde med Friluftrådet.

Åbningstiderne er fra 8.30- til ca. 15.30 i hverdagene i perioden 1.april- 1. oktober.
Naturrummet  indeholder en permanent udstilling, med bl.a. forslag til ruter med lokale seværdigheder rundt om i landskabet, toiletfaciliteter, en udendørs overdækket spiseplads samt udlån af bålgrej.

Bålhuset

Bålhuset ligger lidt væk fra shelterspladsen og er beregnet til dagsarrangementer, hvor der ikke er overnatning involveret. Bålhuset kan også bookes i weekenderne.

Man skal selv medbringe brænde!

Booking

Kontakt Daniel Dam på mail for bookning. Husk at skriv dato og tidsrum.
Mail: dda@hvidovre.dk